Lediga tjänster

Redovisningskonsult med kundansvar

Välkommen att söka till Ekonomihuset AB, nominerad till nordisk Tillväxtbyrå 2021 och finalist i Årets Tillväxtbyrå 2020. Kundtillströmningen fortsätter och vi behöver förstärka vårt team med en ny kollega. I dag är vi elva stycken på byrån.

Vi är en SRF-auktoriserad byrå och satsar på, att med välutbildad personal, kunna ge våra kunder det bästa stödet. För oss är det viktig med långsiktiga relationer och därför bidrar vi med kompetenshöjande utbildning. Målsättningen är att vi skall ha 6-8 utbildningsdagar per år och anställd. Vår strävan är att all personal ska bli auktoriserad/certifierad. På sikt ges möjlighet att vara med i ledningsgrupp samt att bli delägare.

Den vi söker har antingen Y/H-utbildning eller en högskoleutbildning inom ekonomi och ett genuint intresse av redovisning. Du bör vara noggrann, strukturerad i ditt arbete och vara en lagspelare. Hos oss går ”laget” före ”jaget”. En annan viktig egenskap är hög social kompetens, då du har nytta av detta i din roll som redovisningskonsult med kundansvar. Tjänsten innebär stort eget ansvar och att du självständigt kan strukturera upp och planera ditt arbete. Du behöver ha helikopterperspektiv” samt att kunna delegera arbetsuppgifter till våra redovisningsekonomer och tillsammans med dem uppnå goda resultat.

På våren strävar vi efter att inte ha övertidstimmar utan vi vill ha jämvikt i arbetsliv/privatliv. En bokslutsplanering läggs på hösten och följer vi den kan vi njuta av våren. Vi har lagt upp vårt arbete så att det finns möjlighet till 3-4 veckors sammanhängande semester. För att kunna ha en hög servicenivå mot kunden har de flesta uppdragen en kundansvarig med två redovisningsekonomer samt en lönespecialist.

Vi sitter i fräscha lokaler med utsikt över Hylliekrokens golfbana och Ribersborgsstranden. Vi har alla egna rum för att kunna arbeta ostört. Från Malmö C tar det 10 minuter med buss nr 7. Vi tillhandahåller parkeringskort till vår personal.

Vi kommer att sköta anställningsprocessen löpande så välkommen att söka nu!

Skicka din ansökan till lars.moberg@ekonomihusetmoberg.se