Lediga tjänster

Affärsinriktad redovisningsekonom; EKONOMIHUSET MOBERG AB; Malmö;

Vi växer och våra nya kunder behöver en affärsinriktad redovisningsekonom med placering på vårt kontor i Limhamn. Vi sitter endast 10 minuter från Malmö C med stadsbuss nr 7.

Tjänsten innebär ett eget kundansvar (ca 25-30 kunder) och självständiga arbetsuppgifter inom redovisning, bokslut, upprättande av årsredovisningar samt upprättande av deklarationer. Allt detta sker i nära samarbete med kunden, helt enkelt -Hand i Hand med kunden-. Till din hjälp har du 2 redovisningsekonomer.

Den vi söker är gymnasieekonom med minst 3-5 års erfarenhet, positiv människa, självgående, noggrann och strukturerad i sitt arbetssätt och med hög social kompetens som är en viktig egenskap i din roll som konsult. Du skall även vara intresserad av att skapa egna kontakter som kan generera uppdrag

Vi tror att du idag är redovisningskonsult med eget kundansvar. För dig som är redo att gå vidare och vill vidareutvecklas i din yrkesroll väntar ett omväxlande och kompetensutmanande arbete i ett framåtsträvande och växande företag.

I gengäld erbjuder vi:

– stor frihet med eget ansvar där du har möjlighet att själv planera dina uppdrag
– utbildningsplan för att ytterligare stärka din kompetens (under 2019 har vi haft 4-6 utbildningsdagar per person i vårt företag)
– prestigelös, hjälpsam, positiv kontorskultur, i dagsläget 8 st medarbetare
– modernt utrustad arbetsplats med senaste tekniken samt bil till förfogande vid kundbesök
– möjlighet att ingå i byråns partnerprogram och vara med att och påverka byråns utveckling mm.

Har du några frågor, är du välkommen att kontakta

Lars Moberg på 040-16 77 50.

Ansökan mejlas till info@ekonomihusetmoberg.se